Mami Irina creeaza

 

Astazi facem cunoștința cu una dintre mamicile creative, ce a avut curajul sa imi scrie!Bravo Irina!

De un an si jumatate, Irina Burduhos confecționează manual decorațiuni atât pentru copii și odăile lor, cât și pentru diverse petreceri.

„Îmi place să lucrez cu acest material(fetru)pentru că are personalitate. Totodată, are o varietate imensă de culori și nuanțe, iar dacă e să gândesc la fel cum o fac copiii mei, atunci… cu cât mai colorat, cu atât mai bine!”

image

Irina Burduhos confecționează litere din fetru de diferite fonturi și dimensiuni, jucării din fetru – fluturi, îngeri, flori, case, mașini, trenuri și corăbii.
Mai mult decât atât, lucrările creatoarei hand made se bucură de popularitate la diverse evenimente(botez, petreceri pentru copii), deoarece reprezintă un inedit cadou oferit invitaților.

Ceva mai neobișnuit in „colecția” Irinei sunt panourile personalizate, cu care recunosc mi-a atras atenția. „Pe astfel de lucrări sunt înscripționate data și ora când bebelușul a venit pe lume, precum și greutatea și înălțimea copilului în acel moment.”

image

„Panourile personalizate sunt lucrări la care țin mult, pentru că nașterea este un eveniment special și aceste cifre rămân veșnic întipărite în memoria mămicilor”, spune creatoarea hand made și tânăra mămică. Reușește să le facă pe toate cu drag, astfel încât decorează și mesele „a la fourchette” cum le spune Irina. „La dorința clienților am confecționat inele pentru servețele.”

 

image

Și încă o surpriză pentru mămici cu pici… Irina confecționează papucei pentru bebeluși.

O mamica plină de inspirație, căreia ii urez bun venit printre noi, ale carei creatii le puteți găsi pe :  https://www.facebook.com/vanilladreams

 

sursa foto : arhiva personală Irina

 

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *