Mami Amedeia si Lumea Curcubeilor

 

De curând am „cunoscut” o mamica specială, si astăzi vreau sa o cunoasteti si voi.Doar asa va veti convinge cât adevăr grăiesc…

Ea este Amedeia Neamtu, o mamica creatoare, ce merita un premiu si un loc in primul rând al mamicilor creative, care pe mine una m-a cucerit iremediabil.

RM: Care este visul tău, draga Amedeia si cand a inceput sa prindă contur?

A.N: „De cand ma stiu, scopul principal al vietii mele a fost sa am o familie frumoasa. Am crescut avand in minte aceasta imagine si cand l-am intalnit pe „Fat-Frumos” am stiut ca visul meu incepe sa se materializeze. Eram amandoi studenti…”

RM: Si povestea continua…

A.N: „Ne-am casatorit in 2001 si, oricui ne intreba, povesteam ca noi vom avea trei fetite. Din 2004 pana in 2009 asta am si facut 🙂 Am „carat” trei burti imense (in fiecare sarcina am pus in jur de 30 de kilograme), dar Cerul ne-a daruit trei comori nepretuite!”

RM: Orice mama iubește sa vorbească despre copiii ei.Tu ce ne împărtășești despre fetițele tale?

A.N: „Sara are acum 11 ani, e o frumoasa fara pereche, lider innascut, cu inima ca o paine calda.
Rebeca are 8 ani, cele mai lungi gene de pe pamant, iar modestia si delicatetea ei nu ii pot ascunde inteligenta.
Estera, 6 ani, este licuriciul si steluta noastra care radiaza bucurie si dragoste.”

RM: Minunata descriere, demnă de poveste.Apropo de acest subiect, povestește-mi cum au luat naștere „Curcubeii”?

A.N: „De dragul lor(al fetelor)am creat sute si sute de povesti tinandu-le seara in brate, inainte de culcare. Iar scrisul e una din marile mele iubiri… Asa a aparut cartea „Povesti colorate din Tara Curcubeilor”. Marea mea bucurie a fost sa primesc mesaje atat de frumoase de la cititori, incat am prins curaj sa merg mai departe pe acest drum.”

RM: Cat de solicitant poate fi un mănunchi de joburi, atat de importante?Mama, antreprenor, scriitor, soție?Cum te împarți?

A.N: „Indiferent in cate proiecte m-am implicat si ma implic, „meseria” de mama o tratez cu maxima seriozitate. Stiu ca nu ceea ce le spun, ci tot ceea ce eu fac sunt lectiile pentru copiii mei. Stiu ca vorbele mele pot construi sau darama mici suflete care descopera lumea. Stiu sa zambesc atunci cand imi vine sa plang si sa le spun din toata inima „am gresit, te rog sa ma ierti” atunci cand e cazul. Inca invat pentru ca nu imi permit sa stagnez ca parinte. Fiecare etapa a cresterii copilului aduce provocari noi si e intelept sa fiu pregatite pentru ele.
Si chiar daca zilele sunt pline de activitati si vanzoleala, noptile sunt doar ale mele.

Atunci citesc si scriu si te invit pe tine si cititoarele tale, cu drag, sa descoperiti lumea „curcubeilor” mei, pe www.povesticolorate.ro”

Acum spuneti voi ca nu este Amedeia demnă de lauda!

Cu ea si „curcubeii” ne vom intâlni, cât de curând, si la rubrica „Clubul de carte al lui Bondarel”!

Felicitari draga noastra, bine ai venit printre noi, cu tot cu tolba de povesti dupa tine!

Te așteptam cu noutăți sub clar de luna;)

 

image

 

 

Sursa foto : arhiva personală Amedeia

 

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *