Campania „Ghiozdanelul”

 

Dupa cum deja cred ca ma cunosteti, imi place frumosul.Sa il creez, sa il încurajez, sa il promovez dar mai ales sa il sprijin atunci cand am ocazia!

Cu drag va scriu astăzi, despre o campanie care aduce zâmbete frumoase si un prim pas spre educație copiilor defavorizați.

O mâna de oameni frumoși, bine intenționați, mărinimoși au creat in jurul lor Asociatia pentru Cetățenie Culturala(ARCA) in Martie 2014.

Si de atunci dăruiesc frumusețe, prin campaniile susținute, celor din jur!Bravo din suflet, oameni de bine!

Campania care m-a determinat sa va scriu despre ei, se numește „Ghiozdanelul”si este la a doua ediție.Scopul este de a strânge ghiozdane cu rechizite pentru copii proveniți din familii nevoiașe, care isi doresc sa înceapă anul școlar alături de toti ceilalți copii, insa nu au posibilitatea financiară sa o facă.

La Galati, anul trecut s-au strâns 34 de astfel de ghiozdane, deci cu alte cuvinte s-a mai format o clasa de copii, dornici de școala si de litera cartii.

Si anul acesta continua campania pana pe 19 Septembrie!Partener la Galati este libraria Bon Ami, unde se colectează astfel de ghiozdanele, cu multă caldura si bucurie.

Eu nu pot decat sa va invit cu drag, sa ajutam cu brațele deschise, copiii ce vor sa audă clinchetul clopotelului din sala de clasa si nu de dupa zidurile școlii!

Nu uitați ca un copil care citește va fi, mai tarziu, un adult care gândește!

Haideti sa oferim o șansa la educatie, celor ce viata nu le poate oferi mai mult!

 

image

 

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *