Campania Autobuzul lui Mos Craciun!

In fiecare an, din ultimii 3, am auzit despre acest faimos autobuz, insa recunosc in nici una dintre dați nu am reușit sa aflu mai multe despre acest minunat proiect!

Anul acesta insa, pentru ca m-am implicat mai mult decat pana acum in activitățile dedicate copiilor, am decis sa aflu, sa scriu si sa îndemn pe toti sa faca lucruri frumoase pentru copilasii din jur.Si nu neaparat in preajma Crăciunului!

Asa se face ca am aflat, de la oameni dragi mie, despre Centrul de Iniţiativă Comunitară Galaţi (CIC) care impreună cu TRANSURB Galaţi şi sponsorul principal IML Motoare, organizează în data de 23 decembrie 2015, a 4-a ediţie a Proiectului „Inimă bună de la Moş Crăciun”.Deci am pierdut 3 ediții, nu 2, dar de anul asta recuperez;)
Această acţiune are rolul de a le aduce gălăţenilor, mici şi mari, magia sărbătorilor de iarnă în inimi, într-o atmosferă inedită oferită de „Autobuzul lui Moş Crăciun”. Acesta va circula în data de 23 decembrie, pe traseul 102, începând cu ora 12.00, iar cei mici vor avea, astfel, ocazia să se întâlnească cu Moşul, pentru a-i spune ce-şi doresc de Crăciun. Celor mai cuminţi şi nerăbdători princhindei, Moş Crăciun le-a pregătit surprize şi mici cadouri, cu care îi asteaptă în autobuzul lui magic, ce va poposi pentru a 4 a oară la Galaţi.
Prin această activitate, voluntarii din cadrul Centrului de Iniţiativă Comunitară şi partenerii lor, doresc sa promoveze implicarea activă a gălăţenilor în viaţa comunităţii şi să susţină iniţiativele sociale realizate în folosul oraşului nostru.
Accesul în autobuz se va face gratuit în mod organizat in intervalul orar : 12.00-18.00.

Asadar, oameni buni cu suflet de copil, înarmați-va cu voie buna, zâmbete si asteptati spiritul Crăciunului sa urce la ora fixa, in autobuzul lui Mos Craciun!

In final, declar ca de astfel de inițiative educative are nevoie orașul nostru, duc lipsa copiii din jurul nostru!Asa ca ma alătur si eu sa  multumesc tinerilor implicați in acest proiect, care sunt atat de sufletisti, si cu care ma bucur enorm sa pot avea ocazia sa colaborez de acum înainte!

 

image

 

 

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *