Oamenii mici din minunile mari!

La buna regasire, de dimineata, dragi mamici de pici!

De buna seama ca este o minunata si speciala dimineata, pentru ca astazi este ziua EI.Este despre EA.Despre MARA!

Stiu ca va veti aduce aminte ca acum un an in urma, va scriam cu emotie despre o mogaldeata de 5 luni, care a fost diagnosticata cu o boala cruda.Mult prea cruda pentru un copil atat de mic si nevinovat!Va po vesteam atunci, ca MARA se vrea o luptatoare alaturi de parintii ei!Care renasc din propria cenusa doar pentru a-i oferi micutei o sansa.Sansa EI la viata!

Ei bine, acum celebram 1 an de viata al Marei!Care a trecut in ultima perioada prin tratamente intense, intr-o clinica din Italia, ca acum sa ne zambeasca din poze si sa ne arate ce copil minunat rasare in fiecare zi, la capatul sperantei de mai bine!

Fara indoiala ca noua tuturor ni se da o sansa la nastere.De a fi buni, de a ne calauzi parintii, de a planta iubire si a culege emotii!Mara s-ar putea spune ca s-a nascut, de mai multe ori!Si a avut mai multe sanse!Un suflet mare inghesuit intr-un om atat de mic, a adunat aripi de lumina, sprijin si incredere de la toata lumea de bine din jurul ei!

Mamicile AP din Galati, reunite sub o comunitate inimoasa, au pus si ele umarul la implinirea si cladirea acestui an si acestui pui de om.Asa cum au stiu ele mai bine!Si strasnica mobilizare au creat!Alaturi si impreuna cu parintii Marei, greu incercati, au croit drum lin copilei catre lupta cu boala.Chiar de s-a vrut anevoios la inceput, in timp a devenit luminos, cu multa credinta si o mare minune!

Draga Mara, gemenii mei te asteapta acasa la povesti, la plimbari lungi si dese, in locul in care s-au intamplat intalniri in cinstea ta, s-au imortalizat momente si s-au creat amintiri!Pentru noi toti, esti o luptatoare cu un suflet MAAARE si binecuvantat!Sa presari in jurul tau numai zambete si sa culegi iubire!Astazi si intotdeauna!

Si pentru ca te iubim atat de mult, cuvintele noastre astazi se impletesc intr-o salba de urari, care zboara catre tine!

 

Astazi este sarbatoare

In gradina, in pridvoare

Pe cerul plin de lumina

Si in bolta cea senina!

Gazele se-aduna-n cor

Animalele-n ogor

Si canta cu mic cu mare

LA MULTI ANI, din departare!

Albinute colorate

Floricele parfumate,

Copii cu-ale lor maicute

Si punctate mamarute,

Toti voiosi te celebreaza

Gand bun MARA iti ureaza!

Sa cresti mare, sanatoasa

Rumena la chip, voioasa.

Sa semeni in asta lume

Doar iubire si minune!

Sa ai parte de iubire,

Sa culegi doar fericire

Si sa iti bucuri nepotii

Cu povesti si cu emotii!

MARA

 

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *