Atelierul de Mesterit Povesti si cea mai Itsy Bitsy zi libera nationala!

 

Anul asta Atelierul de Mesterit Povesti si cea mai Itsy Bitsy zi libera nationala, fac casa buna impreuna!

La buna dimineata dragi mamici de pici!Cu emotii incep articolul de astazi si fluturi in stomac, ca atunci cand imi ardeau calcaiele de nerabdare in apropierea unui eveniment!Si chiar se apropie cu pasi repezi de tot!Parca de cand am aflat, timpul e setat pe repede inainte pentru mine.

De 3 ani cresc cele mai frumoase proiecte ale vietii mele : pe Robert si Eva, cei mai cei gemeni din tot Universul, ca-s ai mei si Atelierul de Mesterit Povesti!

Care si el e cea mai faina unealta educativa pe care o scot la lumina pentru copii, dar mai ales pentru parinti.Este primul atelier de storytelling din Galati si eu imi doresc ca toti parintii de aici sa inteleaga scopul lecturii timpurii.Si toti copiii sa aiba dreptul la o educatie literara si emotionala aleasa.Fix aici la Galati!Da stiu ca nu e usor, insa e frumos si mai ales educativ!

Nu exista mangaiere mai mare pentru un pedagog decat lucrul cu copiii si rezultatele muncii depuse. Adica tot copiii 🙂 In forma lor pura, autentica, mereu inventiva si creativa!Iar eu ma mandresc cu fiecare mic cititor ce isi doreste sa revina la Atelier si mai mult decat atat, cere sa i se citeasca acasa!

Si pentru ca nu putini sunt cei care apreciaza ideea si implicarea mea in acest proiect, am onoarea ca anul aceasta sa scot Atelierul in prima lui excursie.Il duc la  cea mai Itsy Bitsy zi libera nationala, la invitatia celor mai faini oameni care lucreaza in slujba copiilor!Echipa radioului pentru copii Itsy Bitsy ne-a invitat si noi nu am putut rezista tentatiei asa ca iata-ne!La doar o zi distanta si un bagaj cat casa…de emotii!

Asadar dragi mamici ce ma urmariti la Atelier sau aci pe blog, joi 1 iunie ne gasiti in parcul IOR, cu tot cu Atelierul de Mesterit Povesti si cea mai Itsy Bitsy zi libera nationala!Vom povesti impreuna, alaturi de un invitat surpriza ce il car cu mine tocmai de la Galati, vom rade copios si ne vom pune imaginatia jucausa la treaba!

Si la final vom avea cateva surprize pentru cei mai implicati copii in activitatea de storytelling!Pentru ca acest lucru sa fie posibil si de neuitat, prieteni dragi si vechi ai Atelierului au pus umarul la realizarea proiectului.Asadar multumesc BIC KIDS Romania, editura Diana, editura Univers Enciclopedic Junior si teatrului de papusi Gulliver Galati!Si evident multumesc Monica Popescu si Itsy Bitsy pentru invitatie si initiativa de a propune si de a sustine cea mai frumoasa idee : parinti si copii impreuna la joaca de Ziua Internationala a Copilului!Cu totii sunteti de poveste!

Si veti fi si voi cei de acasa, daca pe 1 iunie va alaturati noua impreuna cu Atelierul de Mesterit Povesti si cea mai Itsy Bitsy zi libera nationala, sa scriem in parcul veseliei povestile copilariei!

 

Atelierul de Mesterit Povesti si cea mai Itsy Bitsy zi libera nationala!

 

 

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *