Mamele singure au superputeri!

 

Da, mamele singure au superputeri! Sa stiti de la mine asta. Nu mamele de multipleti, asa cum toti se reped sa zica atunci cand te vad cu 2 sau 3 prunci in carut. Nici macar ele. De cand au aparut cei mici in viata noastra, am auzit de nenumarate ori comparatii cu o supermamica si toti termenii care deriva de aici! Ma simt magulita recunosc, mai ales acum ca ii vad pe Robert si Eva ca au crescut atat de mult!Nici nu stiu cum de am fost in stare sa ii nasc pe amandoi, sincer 🙂

Insa lasand la o parte tot greul din viata unei familii cu multipleti, mamele singure au superputeri! Pe langa casa, copii, job si alte indatoriri ce in mod normal se impart la 2!

Familia monoparentala este tot o familie. Nucleul ei sunt tot copiii, fara doar si poate! Doar ca stalpul casei, sprijinul emotional, mana ferma si totodata atingerea de catifea sunt apanajul unei singure fiinte…mama!

Daca noi seara mai asezam capul pe umarul de nadejde al tatalui,  ea seara isi lasa lin capul in perna si ofteaza. Asta e tot sprijinul si alinarea ce le gaseste, dupa o zi care sunt convinsa ca nu de putine ori, este istovitoare! Daca de cele mai multe ori ne facem planuri de vacanta, cantarim alegerile si impartim binele si raul alaturi de cel ales, ea imparte copiilor tot ce are mai bun si restul sunt visuri. Nerostite, netraite si poate nemarginite. Ascunse de ochii si de gura lumii. Inchide in pliul de la piept, care e neincapator de la atata iubire pentru copii,  partea lipsa de puzzle si zambeste…

Mamele singure au superputeri! Sa nu le judecam, sa nu le marginalizam, sa nu le iscodim ci sa le sprijinim cu ce putem, atunci cand avem ocazia! Atentie am spus sprijin, nu mila! 

Asta si-a propus si asociatia Work At Home Moms Romania ce relanseaza programul „Mamele singure au superputeri„, prin intermediul caruia ofera consiliere mamelor din segment vulnerabil. Participarea este GRATUITA in baza rezervarii pe mail la contact@wahm.ro!
Editia de anul trecut s-a axat pe consiliere psihologica, lifecoaching, pregatire pentru interviu, consiliere antreprenoriala.
Anul acesta se va povesti impreuna cu un avocat, intr-o atmosfera prietenoasa. Cu copiii alaturi chiar, evenimentul fiind gazduit de Ludotech, cel mai fain loc de joaca pentru parinti si copii din Bucuresti!

Eu felicit initiativa si va invit si pe voi sa o faceti, dand de veste despre eveniment celor ce stiti ca au mai multa nevoie! Lor si numai lor,  mamele singure ce au superputeri!

 

Mamele singure au superputeri

sursa foto : www.pinterest.com

 

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *