iSTORYsim povestea unui vis : Festivalul de Storytelling pentru copii la Galati!

 

V-ati intrebat vreodata ce este un vis? Si de ce oare am fost lasati pe pamant sa ne construim zi dupa zi altele si altele? Mai bogate, mai frumoase, mai atragatoare, mai colorate, mai stralucitoare? Pentru ca ele sunt inspiratia, motivatia si seva idealului! Le lasam sa nasca in noi si le crestem o data cu noi. Le ocrotim de ochii lumii si le plamadim cu multa dragoste si inspiratie creatoare. Le dospim si le suflam cu magie in aripi cand sunt gata sa isi ia zborul si sa devina realitate. Atunci ele sunt pregatite sa ne implineasca, indiferent de ce obstacole vor intalni in cale.  Si nu, visurile nu sunt fragile! Sunt mai puternice decat ne inchipuim, pentru ca arata lumii cat de frumosi suntem noi, creatorii, prin interior 🙂

Si visul meu a ajuns la momentul zborului, asa ca va invit cu mult drag la iSTORYsim! Prima editie a Festivalului de Storytelling pentru copii ce va avea loc la Galati, in perioada o6-10 decembrie!

O saptamana magica in care povestile vor prinde viata din mainile celor care le-au creat! Lavinia Braniste si Anca Smarandache, Cristina Andone, Claudia Groza, Adriana Mitu, Horia Corches, Mihaela Cosescu, Ana Rotea, Elena Stefan sunt doar cativa dintre autorii ce vor desfasura ateliere minunate de storytelling dupa cartile si povestile create de ei!

Evenimentul se adreseaza copiilor cu varste intre 2 si 15  ani si este GRATUIT iar participarea se face numai in baza rezervarii la telefon 0743.49.48.29!

Multe si frumoase surprize ii asteapta pe copii si parinti deopotriva, in aceasta perioada magica de Sarbatori, daca aleg sa ne insoteasca pe drumul povestilor. Ateliere pentru parinti si copii, conferinte pentru parinti despre emotiile copiilor si cum ne ajuta ele sa ii crestem armonios pe cei mici, ateliere de storytelling in limba engleza marca Funny English si bineinteles povesti minunat , interpretate de catre actorii teatrului de papusi Gulliver. Reprezentanti de seama ai celei mai putenice comunitati online de carti pentru copii, Ce le citim copiilor, vor ajunge la Galati ca sa ofere celor mici un strop de magie din cea de-a opta arta, storytelling-ul.

Si ca de fiecare data libraria Donaris gazduieste iSTORYsim si creeaza cel mai frumos eveniment din Galati destinat lecturii, cartilor, povestilor si mai ales copiilor. Acesti fauritori de povesti continue!

Locul magic creat special activitatilor pentru copii al librariei,  arata ca rupt din poveste si va spune povesti multa vreme de acum inainte tuturor copiilor ce vor calca pragul Atelierului de Mesterit Povesti, ce o data cu iSTORYsim,  renaste mai frumos, mai bogat!

Asa-i ca visurile sunt minunate si noi norocosi ca le putem da viata? Cale lunga vor bate povestile, anul asta, ca sa ajunga la toti copiii din Galati! Care alaturi de parintii lor, sunt asteptati sa isi rezerve un loc magic, in randul devoratorilor de povesti!

Nu uitati sa va notati ca evenimentul se adreseaza copiilor cu varste intre 2 si 15  ani si este GRATUIT iar participarea se face numai in baza rezervarii la telefon 0743.49.48.29!

Asa ca dati crezare visurilor voastre, creati-le aripi si sloboziti-le in lumea de poveste de afara! E magic 🙂

 

 

istorysim festival galati

 

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *