Mos Nicolae vine cu tolba plina la Centrul Comercial Auchan Galati

 

 

Si am intrat oficial in luna cea mai frumoasa si asteptata din an! Cu zambete si cadouri, cu surprize si ganduri bune, atat pentru cei dragi, cat si pentru cei mai putin norocosi dintre noi, care merita sa simta mai mult decat oricand, ca doar o data e Craciunul!

O hainuta, o jucarie, un cozonac aburind,un acel ceva care ne prisoseste sunt sigura ca se gaseste in fiecare casa. Zic sa il daruim cu toata inima si astfel sa multumim pentru ceea ce suntem si am agonisit in tot anul. Sa fim recunoscatori si sa impartim din bogatia noastra, si cu cei care asteapta cu sufletul tremurand magia sarbatorilor. Oameni pentru care speranta are miros, culoare, si prinde contur de colind si sarbatoare!

Astfel, alaturandu-se unui gand bun, din 2 decembrie Centrul Comercial Auchan Galati, isi asteapta clientii cu mic, cu mare sa impodobeasca chiar ei bradul de Craciun, dar sunt invitati si la un targ de decoratiuni de sarbatoare.

Pentru ca dar din dar se face Rai, in ajun de Mos Nicolae, cei mici sunt asteptati cu ghetutele lustruite si cu o jucarie pentru un copil nevoias. 

O campanie care cred ca merita toata atentia si sprijinul nostru, al tuturor! Ganditi-va numai la valoarea morala a gestului si la mesajul pe care il transmitem copiilor nostri, direct chemati la apel! Ii invatam de mici sa fie solidari, empatici si darnici mai ales! Sa nu judece fara sa cunoasca si sa ajute daca pot, tot un copilas…dar mai nevoias! A doua zi, daca au fost cuminti, ei vor descoperi in ghetute cadourile lasate de Mos Nicolae. Jucariile colectate vor aduce bucurie copiilor proveniti din medii vulnerabile, atat de greu incercati in aceasta perioada plina de culoare si cadouri pentru toti din jur!

Centrul Comercial Auchan Galati

Pe 9 decembrie, tot copiii sunt invitati sa patrunda in lumea plina de magie a teatrului si sa se bucure  de povestea spectaculoasa a Craiesei Zapezii.

Asadar Centrul Comercial Auchan , si-a propus sa devina pe langa un spatiu de cumparaturi si distractie, inima comunitatii din Galati, oferind timp de calitate petrecut impreuna cu cei dragi. Si un zambet calduros tuturor copiilor, in prag de mare sarbatoare!

Vor fi si gemenutii alaturi de mine in aceasta minunata campanie, asa ca astept sa ne intalnim in numar cat mai mare in seara de Ajun de Mos Nicolae, cu ghetutele pregatite!

Mai jos regasiti programul detaliat al activitatilor din centrul comercial din aceasta perioada magica :

 

DATĂ INTERVAL ORAR ANIMAȚIE
2 decembrie 11:00-13:00 #bucuriacomunităților // Colindăm împreună în prag de sărbătoare!
13:00-17:00 Happy Team te surprinde cu #bucuriidecorative. Accesorii strălucitoare așteaptă să-și găsească locul în casele care se pregătesc de sărbătoare.
5 decembrie 18:00-20:00 #bucuriacadourilor // Bucură-teșidămaideparte!
6 decembrie 16:00-20:00
9 decembrie 11:00-13:00 #bucuriateatrului // Deslușimtaineleteatrului!
13:00-17:00 Happy Team tesurprinde cu #bucuriicreative. Timp, linișteșibucurieînașteptareaCrăciunului.
16 decembrie

2 decembrie

11:00-13:00 #bucuriacomunităților // Cântec, joc și voie bună!
13:00-17:00 Happy Team tesurprinde cu #bucuriidelicoase. Savoareabăuturilorpreferateva fi cadoulindiciu al momentelorpetrecute la cumpărături.
11:00-13:00 #bucuriacomunităților // Colindăm împreună în prag de sărbătoare!

 

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *