Castiga o excursie la Paris in luna iubirii, in Centrul Comercial Auchan Galati!

 

Campania „Iubiri de pus in rama”, marca a centrelor comerciale Auchan din toata tara, este una speciala. Si nu pentru ca vine la pachet cu luna in care ne declaram iubirea, mai cu foc decat o facem in alte luni din an. Ci pentru ca scoate la lumina amintiri pline de iubire, pe hartie!

Mai exact incurajeaza pastrarea momentelor pline de iubire, imortalizate in fotografii de pus in rama, mai mult decat cele digitale, care cumva la un moment dat se vor pierde. Ideea mi se pare geniala, desi acum la drept vorbind ma simt ca atunci cand bunica, ne cere mereu poze pe hartie, pentru ca ea nu are calculator unde sa ne vada , dupa cum afirma. Bunica sau nu, eu agreez ideea! Dupa ce am tot schimbat telefoane si laptopuri, pierzand astfel tone de poze minunate!!! Cu siguranta stiti la ce ma refer, asa-i?

Campania „Iubiri de pus in rama”  va ofera sansa de a castiga o excursie la Paris impreuna cu jumatatea! Si pe langa ea, vouchere la SPA, sedinte foto profi si vouchere pentru amenajarea locuintei…din iubire!!!

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa…va pozati dragilor, desigur 🙂 Veti primi fotografia printata si ulterior veti fi invitati, de catre un reprezentant Happy Team, sa jucati jocul „Iubiri de pus in rama”, pe o tableta interactiva.

Puteti merge in Centrele Comerciale Auchan din tara, in zilele de 17 si 24 februarie, in intervalul orar 10:00-14:00 si in ziua de 14 februarie, intre orele 16:00-20:00, sa va fotografiati impreuna si sa va imortalizati iubirea, cu ajutorul totemului interactiv si al aplicatiei digitale #BucurieInstant.

După ce veţi juca jocul, veţi fi invitaţi să completaţi formularul de participare, apoi veti primi pe mail un cod secret in baza caruia vor fi anuntati castigatorii. Nu uitati ca la final sa dati like paginii Centrului Comercial ales, pentru a fi la curent cu noutatile si pentru a afla din timp despre evenimentele ce urmeaza.

Centrele Comerciale unde se desfasoara campania sunt : CCA Titan Bucuresti şi CCA Pallady Bucuresti, CCA Pitesti Bradu şi Pitesti Găvana, CCA Craiovita, CCA Galati, CCA Targu Mures, CCA Oradea, CCA Satu Mare, CCA Baia Mare, CCA Cluj.

Stiu ca iubirea nu e o joaca, dar aleg sa cred ca tocmai caracterul ludic o face sa reziste in timp „eroziunilor” exterioare! Imbratisez ideea de a scoate iubirea ca un joc, la inaintare si de a o pastra in rama ca pe o veritabila amintire!

Asadar mult succes tuturor, dar mai ales galatenilor mei, ce isi serbeaza iubirea de pus in rama si aleg sa o impartaseasca in luna iubirii!

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *