Din transee raportez : eu la SuperBlog candidez!

 

Asa dupa cum spune si titlul : I have twins, you can’t scare me! Asa ca, itindu-mi capul ciufulit din transee, m-am inscris in competitia SuperBlog! Cu siguranta nu este mai greu decat statutul de mama …de gemeni! Dupa alaptat, scutece, primii pasi, mancare, joc si joaca, ordine si dezordine, momente in care imi vine sa injectez cafea in vene, (desi EU NU BEAU CAFEA), dureri de cap si distractie pe masura, toate la dublu, hop si eu la start!

Desi este lansata tocmai din 2008, spre rusinea mea, eu am aflat abia acum despre cea mai longeviva competitie din mediul online!

Proiectul  SuperBlog doreste sa descopere si sa sprijine talente din blogosfera romaneasca, care creste zi dupa zi precum un aluat bine dospit!

Si cum o data cu gemenii, am inceput din nou sa scriu, as zice sa sunt un candidat eligibil. Chiar daca ma inscriu la SuperBlog ultima probabil, cu siguranta e o noua provocare! Pe care primavara, ratacita printre nameti dupa cei dintai ghiocei, ma inspira sa o accept si sa imi testez limitele!

Eu de regula imi creez multe asteptari in proiectele noi in care ma aventurez. De data asta insa …e despre mine. Deci am asteptari doar de la mine. SuperBlog este o competitie cu mine insami! Nu e despre ceilalti, nici macar despre premiile oferite. Ci despre experienta traita, despre invataminte si despre redescoperire. Cum ar trebui sa fie de fapt fiecare competitie, nu-i asa?

Daca am trecut de la catedra la banking, de la manager la antreprenor si apoi de la sotie la mama de gemeni, cu siguranta am ceva de spus! Asa ca ma asez si eu frumusel la linia de start SuperBlog, cu speranta ca cei din urma vor fi cei dintai!

Ca o concluzie, urati-mi inspiratie maxima, pentru ca din transee raportez, eu la SuperBlog candidez 🙂

 

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *