Sa incepem curatenia de primavara…cu sufletul!

La buna regasire mamici de pici!
Pentru ca speram ca iarna sa se lase dusa dupa episodul Martisorului inzapezit, astazi va propun sa ne gandim la curatenia de primvara ce bate la usa. O auziti? Timida, cu un ciocanit suav, precum atingerea unui ghiocel, parca ar indrazni sa se iteasca putin cate putin la orizont!
Anul acesta insa va propun sa incepem din interior spre exterior. Sa curatam colturile mintii de funinginea intunecata a trecutului ,  sa aerisim toate ungherele inimii, in care am mai pastrat vreo urma de resentiment si sa deschidem larg bratele si ferestrele sufletului spre a darui bucurie, zambete si fapte frumoase celor din jur!

Anul aceste Kiwanis  Smile, o organizatie globala de voluntari dedicata crearii unei lumi mai bune, prin imbunatatirea vietii copiilor si a comunitatilor in care traiesc si Fastrackids Galati, ne invita sa incepem curatenia de primavara cu un targ caritabil. 

 

Cu totii avem randuri de haine pe care le-am dat uitarii, desi ele sunt inca foarte frumoase! Atat noi cat si copiii nostri, ca doar facem parte din aceeasi familie! Sa ridice mana cel care nu are, ca zau ca nu il cred! Cu totii cunoastem cat loc ocupa ele, inutil in dulap, desi stim la fel de bine ca nu le vom mai purta! Daca ar putea vorbi, sigur si-ar dori sa se ia de mana si sa se asorteze cu accesorii colorate, de primavara decat sa numere panzelede paianjen ce le privesc amenintator! Asadar, sa le dam ocazia, zic!
Indemnul initiatorilor suna cam asa : Dacă mai ai nevoie de vreun motiv să faci ordine în dulapul cu haine, primăvara aceasta Kiwanis Smile Galați te invită să o faci într-un scop nobil.
Vino până pe 16 martie 2018 la sediul FasTracKids Galați, str. Col. Nicolae Holban, nr. 10 bis, lângă Cafe Anglais, cu cele mai faine haine care nu au mai văzut lumina zilei de ceva timp.
Donează-ți pull-over-ul de angora, rochia cu paiete, jeanșii de care te-ai plictisit sau orice alt articol care arată bine și poate fi vândut în scop caritabil.
Te rugăm să aduci obiectele curățate, călcate, eventual pe umeraș dacă e cazul, astfel încât să fie gata de târgul caritabil pe care îl punem la cale.
Indemnul meu si al micilor mei este similar, asa ca haideti la Spring Clean Up sa dam maneca cu maneca, intr-un scop caritabil!
Asa-i ca altfel intra Noul Soare intr-un suflet nobil si curat?
sursa foto : www.pinterest.com

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *