Muzeul Iluziilor, un proiect dedicat copiilor, ajunge la Galati!

 

La buna regasire, dragi parinti cu copii curiosi! Am trecut prin perioade incarcate si nu am mai avut vreme de scris atat de des, dar promit sa ma revansez. Si incep cum nu se poate mai bine!Un frumos proiect educativ, gandit special pentrun copii, a ajuns de ieri si la Galati!

Muzeul Iluziilor pentru copii, cu varsta de peste 4 ani,  va fi deschis de Sambata 05 Mai si pana in data de 27 Mai, la Complexul Muzeal de Stiintele Naturii „Rasvan Angheluta” din Galati.


Programul va fi zilnic, inclusiv Sambata si Duminica, in  intervalul 9:00 – 19:00, astfel incat toti parintii sa isi poate face timp de a petrece cu copiii din dotare! Si toate cadrele didactice implicate, sa le poata oferi copiilor ce ii pastoresc, experiente inedite de invatare! Rezervarile se fac la numarul de telefon 0726519941 sau la contact@muzeuliluziilor.ro

Conceptul este unul unic in Romania si are un character educativ interactiv. Mai exact, pe parcurusl a aproximativ 60 de minute cat dureaza o vizita la Muzeul Iluziilor, vizitatorii vor putea intelege cum functioneaza iluziile prin contactul direct cu cele peste 100 de obiecte prezentate. Experienta va fi completata si prin explicatiile unui povestitor unplugged, care va oferi detalii despre mecanismele lor de functionare si va face demonstratii live!

 

Asadar zic sa ne bucuram ca se intampla si la Galati evenimente educative. Noi, copiii nostri si mai ales copilul ce sta pitit in spatele fiecarui parinte, devenit adult poate prea devreme ! Proiectul Muzeul Iluziilor se anunta a fi o experienta pe gustul tuturor, asa ca nu se poate sa il ratati!

Pana data viitoare, sa culegeti povesti frumoase din vizita la muzeu si nu uitati ca cei mici trebuie hraniti permanent cu frumos pentru a deveni adulti stralucitori!

Muzeul Iluziilor Optice este un proiect sustinut si promovat de Events by Ioana Gamen din Iasi.

 

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *