Indragita testoasa Franklin, poposeste la Atelier toata luna mai!

 

Ei bine, da! Indragita testoasa Franklin, poposeste la Atelier toata luna mai! Si asta nu e tot! Vine cu carapacea plina cu povesti frumoase, incarcate cu mesaje educative, pentru cei mici!

Franklin merge la scoala, Franklin si sarbatoarea de Halloween, Franklin si sceneta de la scoala si Franklin si cadoul de Craciun sunt titlurile care vor incanta pe cei mai mici cititori, participanti la Atelierul de Mesterit Povesti din luna mai! 

Editura Katartis da viata, prin ilustratiile minunat conturate, povestilor cu Franklin, o testoasa celebra in lumea storytelling-ului! Micul personaj, care stia sa se lege la sireturi si sa numere din doi in doi, ii atrage pe copii in lumea plina de prietenie si copilarie a padurii magice in care locuieste. Locul unde se intampla lucruri minunate si aventuri pline de emotie, devine scena deschisa pentru povestile lui Franklin.

Desigur ca si prietenii lui sunt peste masura de amuzanti si cu siguranta cei mici, ii vor indragi pe data! Ca doar cine se aseamana se si aduna, zice in vechi proverb!

Scrise in registru ludic, cu o cursivitate adaptata grupei de varsta prescolara, titlurile seriei sunt captivante si amuzante, prin modul in care sunt prezentate catre copii. Limbajul este unul facil, firul narativ usor de urmarit, iar povata fiecarei povesti incheiata cu zambetul pe buze, se desprinde relativ usor dintre randurile cartilor. Astfel incat interesul celor mici sa fie mentinut treaz pana la final.

Dupa cum bine stiti deja, atelierele sunt dedicate copiilor intre 4-6 ani, iar locurile in grupe sunt limitate! Asadar, pe acorduri muzicale, in cadrul de poveste al librariei Donaris, va astept impreuna cu Franklin, sa stam de povesti! In fiecare marti si miercuri din luna mai, citim, povestim, ne jucam si mesterim descoperind noi valente ale lecturii creative!

Tot acum si aici veti avea parte si de reducere la toate titlurile cu celebra testoasa, care ii va insoti pe cei mici acasa, la un pret special!

Pana data viitoare, eu va urez lectura placuta si va astept cu cartile laaaarg deschise, la Atelier, sa il cunoastem impreuna pe Franklin!

 

 

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *