Un radio de poveste, asa cum altul nu mai este : Itsy Bitsy FM!

 

La buna regasire dragi mamici de pici!

Va mai amintiti ca anul trecut, am petrecut 1 iunie, alaturi de Itsy Bitsy FM? Atunci sarbatoream cu bucurie faptul ca proiectul minunatei echipe, fusese aprobat, si Ziua Internationala a Copilului devenise zi libera nationala! Am mers cu Atelierul de Mesterit Povesti tocmai la Bucuresti si am istorisit si acolo, in aer liber si sub soarele prietenos!

Ei bine, anul asta din nou sarbatorim! Tot in apropiere de 1 iunie, de acum, copiii si parintii asculta acum oriunde Itsy Bitsy FM!

Pentru un public dinamic şi foarte conectat la tehnologia de ultimă generaţie, Itsy Bitsy FM a investit in ultima perioada în dotarea studioului principal, cu cea mai noua tehnologie audio, in aplicaţia, care face ca postul sa poata fi ascultat oricand şi oriunde, in numarul scurt *ITSY, fiind prima companie media din Romania, care foloseşte astfel de numar scurt.

Itsy Bitsy FM este primul radio din Romania, care şi-a echipat studioul de emisie cu ultima tehnologie audio over IP. Aparatura moderna inseamna beneficii concrete pentru ascultători: calitatea sunetului mult mai buna, o conectare mai buna cu realizatorii, un numar mai mare de invitaţi în studio etc.

Cu un sunet atat de bun, radioul copiilor şi parinţilor trebuie sa ajunga la toţi ascultatorii, aşa ca tocmai s-a lansat aplicaţia Itsy Bitsy FM, care poate fi acum descarcata gratuit, din Google Play sau App Store pe telefonul oricui. Cu un simplu click pe telefon oricine poate asculta live muzica preferata, emisiunile pentru parinti sau copii, poate intra in direct la radio in discutii cu personajele preferate, poate asculta poveşsi si podcasturi despre dezvoltarea si sanatatea intregii familii. In sectiunea speciala dedicata copiilor „Cantece si Povesti”, se gasesc cele mai indragite melodii de la radio si o multime de povesti, perfecte pentru ritualul de seara.

Itsy Bitsy FM este primul post de radio din Romania, care folosește un numar scurt Star Number. De acum inainte, ascultatorii pot contacta rapid si simplu radioul lor preferat, prin apelarea numarului *ITSY adică *4879. Numarul poate fi apelat la nivel național (tarif normal in retea).

„Mereu am cautat sa raspundem nevoilor ascultatorilor noștri mari si mici. Intre radiourile romanești, la Itsy Bitsy FM avem publicul cel mai dinamic, activ si conectat la tehnologie. Acum ne-am modernizat si suntem in pas cu publicul, avem o conexiune si mai puternică cu ascultatorii nostri mari șs mici. „declara fondatoarea Itsy Bitsy, Nadia Tataru.

Asa ca este o veste grozava?  Robert si Eva sunt fani SuperZAPAsi  Enciclopedia Zimitot, iar cand calatorim impreuna, chiar si pana la parc, nu exista alt radio care sa rasune in toata masina, decat Itsy Bitsy FM! Iar acum ca il putem avea si pe telefon, sigur va rasuna si in intreaga casa!

Bucurati-va in familie si nu uitati sa dati vestea mai departe : copiii si parintii asculta acum oriunde Itsy Bitsy FM!

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *