Cadoul copiilor mei de 1 iunie : excursie la Bookfest!

La buna regasire dragi mamici de pici!

Nu stiu copiii vostri cum sunt, dar Robert si Eva devin fani carti pe zi ce trece! Nu e de ajuns ce avem acasa se pare, ce primim, ce cumparam, acum devoram si rafturile bibliotecii judetene, ca sa ne asiguram ca nu ramanem fara de povesti!

Asa ca ce alt cadou mai frumos, le puteam oferi decat o calatorie in Paradisul Cartilor? Daca anul trecut am fost in excursie la ItsyBitsy, deci cumva tot pe la Bucuresti, anul asta  pastram traditia si atacam Targul International de Carte Bookfest!

Astfel ca pe 1 iunie ne gasiti la standul editurii Curtea Veche, unde impreuna cu Alec Blenche vom da viata personajelor din Erus si Valea Generozitatii. Acolo asteptam cu drag toti copiii iubitori de povesti, cu jocuri si atelier de storytelling, cu daruri si multa generozitate la pachet!

Apoi o data ajunsi, va asigur ca intreaga zi va trece in zbor, exact ca in povesti! Vom avea multe de vazut, ascultat, cumparat si admirat! Sunt sigura ca nu veti regreta daca veti ajunge si voi anul asta la Bookfest!

Edituri precum Cartea Copiilor, Univers, Prut, DPH, Nemi, All, Diana, Rao, Corint, Cartemma, Usborne si cate si mai cate, vor defila pe marea scena a povestilor pentru copii! Titluri minunate, lansari de carte, activitati inedite pentru cei mici si muuuuuulta voie buna va aduce in dar aceasta editie a targului , speciala precum Ziua Copiilor de pretutindeni!

Oamenii dedicati din spatele acestora,  le-au pregătit celor mici noi titluri și colecții dedicate, întâlniri cu autori și ilustratori, o mulțime de ateliere de colorat și desenat până la graffiti și bricolaj, maraton de lectură,  precum și festivități de premiere pentru concursuri de eseuri. De asemenea, vizitatorii sunt așteptați cu reduceri pornind de la 20% și ajungând și la 80% la toate cărţile pentru copii şi adolescenţi, precum şi multe alte surprize, cadouri şi tombole cu premii.

Ca în fiecare an, marele premiu Bookfest Junior constă în două sute de cărți oferite de editurile participante la acest program. Talonul pentru concurs poate fi decupat din harta-program Bookfest Junior 2018, care va fi disponibilă la punctele de informare Bookfest,  și trebuie depus în urna aflată în standul Bookfest Junior (Pavilionul B2). Extragerea celor doi câştigători va avea loc duminică, 3 iunie, ora 16.00, în standul Bookfest Junior. Regulamentul concursului este disponibil pe www.bookfest.ro. Si evident ca va voi lasa aici si intreg programul, ca sa vedeti ce de minunatii vi se mai pregatesc, in fiecare zi de targ!

Va astept asadar sa stam de povesti, cu cartile laaaaaaarg deschise, in cea mai copilaroasa zi din an! Restul e poveste!

 

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *