Bobita si Buburuza : o serie de aventuri cu insecte prietenoase(recenzie)

 

Bobita si Buburuza sunt cei mai grozavi! Bobita si Buburuza sunt cei mai curajosi! Bobita si Buburuza sunt cei mai cei mai cei, printre cei mici, si daca nu ati auzit de ei inseamna ca nu aveti copii prescolari! 🙂

Adevarul e ca Bobita si Buburuza fac parte dintr-o gasca de insecte prietenoase, vesele si dragalase, care te cuceresc din prima!

Celebra serie de carti, care este si ecranizata, ii atrage pe copii ca un magnet! Alaturi de prietenii lor din padure, Baltazar, Egon, Lily si altii asemeni lor, Bobita si Buburuza traiesc aventuri nemaipomenite! Pe langa joaca si distractie, acestia invata sa fie empatici, sa daruiasca, sa fie toleranti, sa se ajute unul pe altul si mai ales sa fie prieteni de nadejde unul pentru celalalt!

Si evident ca toate aceste valori le tramsmit prin povestile lor si copiilor ce ii descopera! Noi, la Atelierul de Mesterit Povesti, i-am invitat de multe ori pe Bobita si Buburuza! Mai ales de cand am inceput programul de acomodare la gradinita, povestile cu ei sunt nelipsite!

 

 

Am citit despre ei, am initiat jocuri cu insecte si am desavarsit intotdeauna cu un craft pe cinste! Ce mai la Atelier copiii sunt fani Bobita si Buburuza si nu ii putem condamna, credeti-ma!

Va incurajez sa va folositi de istorioarele cu ei, pe care le puteti gasi pe site-ul editurii Casa, pentru ca acomodarea cu noi locuri, noi prieteni sau noi emotii sa se faca prin poveste! Ilustratiile sunt foarte vesele, textul este linear, actiunea usor de urmarit, personajele rapid de indragit!

Nu uitati dragi parinti, dascali, bone, bunici, ca dragul de lectura se cultiva de mic si creste odata cu copiii! Asadar nu ignorati timpul petrecut impreuna si cele 20 de minute zilnice de lectura cu copiii!

Si de asemeni nu uitati, ca va asteptam la Atelierul de Mesterit Povesti, primul centru educational de storytelling din Galati, pentru a citi impreuna cu voce tare, invatand prin joc!


 

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *