Cand, cum si de ce am ales sa fiu o Mamprenoare!

La buna regasire, dragi mamici de pici! Stiu am lipsit, dar am un motiv intemeiat, despre care va voi povesti astazi!

Atelierul de Mesterit Povesti a devenit de curand centru educational de storytelling, asa ca tot timpul meu ramas dupa gemenii iubiti, casa, masa si sot, il dedic lui. Cum care timp? Nu stiti ca pentru mamici timpul capata noi valente? Ziua noastra are 48 de ore cel putin, mai ales atunci cand dezvoltam si proiecte proprii, cum am facut eu!

Poate va intrebati si voi, asa cum ma intreaba multi in jur : Cum poti? Cum este? Cum de ai avut curaj? Si mai ales CAND mai ai timp fizic sa te ocupi si de un business?

Pai haideti sa va povestesc un pic. Nu de alta, dar sa aflati de la mine cu ce se mananca antreprenoriatul , daca aveti de gand sa dati curs planurilor indraznete!

Intai de toate trebuie sa existe pasiune. Daca sunteti pasionate de ceea ce faceti, daca visul vostru v-a urmarit o viata si gasiti placere in ceea ce faceti, indiferent de timpul ramas, daca ganditi un plan in loc sa dormiti si va hraniti cu un vis in loc de o masa copioasa, atunci e un semn. Nu, nu ca sunteti deviate ci ca sunteti passionate:)

Si asta este primul pas catre un nou orizont, catre a face ceea ce va place, catre a fi diferite si totodata implinite, fara a fi neaparat corporatiste de elita! Si nu ma intelegeti gresit, pentru ca si eu am facut parte din breasla mult timp!

Dar o data cu venirea celor mici pe lume, drumurile ni s-au separat si am ales sa imi creez unul doar al meu, dand forma unui vis de-o viata. Asa a luat nastere Atelierul de Mesterit Povesti, ce de curand a devenit centru educational! Primul centru educational de storytelling din Galati! Si tare ma mandresc cu asta, desi este provocator, va spun!

Ziua incepe devreme, cu multi copii in jur, continua cu iesiri in natura si printre picaturi, cu indatoriri administrative. In jurul pranzului ajungem acasa si in vreme ce micii dorm, eu ma ocup de documente, promovare, planificari, idei si evident nu uit (aproape) niciodata sa ma conectez cu noile titluri aparute in plan editorial. Pentru ca povestile cer timp, cercetare si mai ales storytelling. Mult! Pentru ca cei mici sa invete sa iubeasca povestile si arta de a citi cu voce tare, traind fiecare intamplare la maxim!

Apoi dupa ce Robert si Eva se trezesc, ne petrecem dupa-amiaza impreuna si tot printre picaturi, creez noi evenimente, caut materiale, selectez activitatile potrivite povestilor alese pentru ateliere si ne jucam in aer liber!

Spre seara, il implic si pe tati o ora in jocurile copiilor, si ma ocup de propria dezvoltare personala, citind, documentandu-ma si cautand evenimente si colaborari care mi-ar aduce un plus in propria educatie de tanar antreprenor si a celor din jur!

Asa ca timpul de scris se reduce considerabil, dar multumirea creste exponential! Atunci cand pe langa oboseala si stres, visul are o casa, o echipa si multi copii in jur, toate celelalte devin detalii de culise!

Si pentru ca oamenii de bine atrag bine, aflati tot de la mine ca exista o comunitate la nivel national, care sprijina mamicile antreprenor si al carei mandru reprezentant  ma aflu de curand!

Mamprenoare este un proiect minunat, creat tot de o mamica desigur, implicata, iubitoare de oameni frumosi si idei indraznete! Membrele Comunitatii Mamprenoare sunt femei din toată tara care si-au dorit independenta financiara si au înteles cat este de importanta comunitatea pentru un antreprenor aflat la început de drum.

Majoritatea mamelor provin din mediul corporate (financiar-bancar, retail, IT etc.), au educatie superioara, au avut o cariera frumoasa, însa maternitatea le-a motivat sa caute modalitati alternative de venit, pentru a petrece mai mult timp cu familia.

De curand am devenit community manager al acestei comunitati in crestere si presimt ca impreuna vom ajuta multe mamici din Galati sa isi implineasca visele, sa isi gaseasca drumul, creand punti de legatura intre oamenii potriviti! 

Asadar dragi mamici pasionate, dati timp si crezare viselor voastre, cautati in permanenta oameni potriviti si fiti cu ochii pe noi! In 15 noiembrie pregatim intens primul workshop inspirational, la care va puteti inscribe aici, unde puteti si consulta agenda evenimentului!

Restul e poveste 🙂

 

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *