Toamna toamna harnica si de toate ideile creative darnica(+concurs)

 

La buna regasire dragi mamici de pici!

Astazi, pentru ca afara este o zi de toamna splendida, pentru ca cei mici dorm si in casa este liniste si pace pentru cateva minute, zic sa va incant cu o recomandare din seria activitatilor cu cei mici!

Cred ca va amintiti bine cand va povesteam ca de curand, Atelierul de Mesterit Povesti, a devenit primul centru educational de storytelling din Galati! Bun, pana aici sunteti cu mine, ceea ce este bine!

 

Ce nu am apucat sa va spun inca este ca evolutia proiectului este una cat se poate de naturala, ca si locatia aleasa desigur! Mai exact, cei mici pe langa povestile in jurul carora isi croiesc activitatile de invatare, au parte si de iesiri zilnice in inima naturii. Gradina Publica ne primeste zi de zi cu bratele deschise si covorul de frunze pregatit! Ce mai ca in povesti 🙂

Asa se face ca interactionam cu multe materiale naturale, cream proiecte de lucru manual inedite si ne apropiem de un proces educational cat mai real, inspirat din mediul inconjurator. Ceea ce ma bucura enorm! Atat pe mine personal, cat si pe copii si parinti deopotriva!

In demersul nostru ludic am descoperit seria de carti Idei Creative, aparitii ale editurii Casa, care ne sunt de un real folos si pe care daca lucrati cu cei mici acasa, vi le recomand cu drag!

Daca nu lucrati inca, din nou vi le recomand. Pentru ca abilitatile copiilor dezvoltate acasa in lucrul cu cei mici, se recunosc mai departe in interactiunile si evolutia de la gradinita!

Cartile au o prezentare foarte explicita, imaginile bine alese, iar proiectele propuse sunt foarte frumoase si rezultatul pe masura de spectaculos!

In curand vom desfasura impreuna cu editura Casa si seria de Idei Creative  si un atelier de lucru  cu materiale din natura, impreuna cu parintii si copiii laolalta! Asa ca va asteptam cu drag in noua noastra casuta, aproape de natura si povesti!

Pana atunci insa va invitam la concurs!

 

colectii editura Casa

 

 

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *