Ateliere de Sarbatoare de la mic la mare!

 

La buna regasire de duminica, dragi mamici de pici! La Galati e ceata, nu stiu cum e pe la voi, dar am zis sa o inlatur scriind despre ceva frumos!

Si pentru ca vremea de afara ne imbie la reverie, Atelierul de Mesterit Povesti imbraca si el straie de sarbatoare! Asadar copiii si parintii din Galati sigur vor avea motive de bucurie impreuna! Si un loc de poveste care sa  gazduiasca ateliere de sarbatoare de la mic la mare!

Primul Atelier de sezon este creat in jurul unei povesti minunate : Manusa! Vom crea decoruri de poveste animalelor padurii, pe care le vom recpitula si la final un craft pufos vom crea!

 

 

In cadrul de poveste, totul este posibil asa ca va asteptam cu mic cu mare sa scriem ravase pentru Mos Nicolae! Vom crea impreuna cu parintii bomboane delicioase, pe care le vom decora in straie de sarbatoare si le vom lasa in dar Mosului Nicolae, langa ghetutele lustruite! Nu de alta, dar e frumos sa ii invatam pe cei mici despre recunostinta si cum altfel o putem face decat prin exemplul propriu…impreuna 🙂

Apoi vor mai urma si alte evenimente frumoase, dedicate parintilor si copiilor din Galati, despre care va voi povesti pe parcurs!

Pana atunci zic sa incepeti decorarea coltului de lectura cu titluri de Craciun, unde magia povestilor o sa va aduca mai aproape de emotiile de sezon!

Pregatesc un articol cu titluri recomandate pentru aceasta perioada a anului, asa ca ramaneti aproape! Sigur voi avea nevoie de sugestiile voastre pentru o lista cat mai completa!

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *