Prietena mea Conni-o serie de carti dedicata momentelor de poveste

 

La buna regasire dragi mamici de pici!

Stiti acel moment cand aveti nevoie de un titlu pentru a-i deprinde pe cei mici cu rutinele? Sau pentru a le povesti mai usor despre o ETAPA anume din viata lor?

Ei bine Prietena mea Conni, este exact ceea ce aveti nevoie! Aparuta la editura Casa,  seria de carti educative, aduce in prim plan activitati cotidiene ale celor mici, pregatindu-i pe acestia pentru a o ajuta pe mami, pentru vizita la dentist, vizita la Zoo ori pentru momentul acomodarii cu gradinita.

Intamplarile sunt amuzante, ilustratiile frumos colorate iar actiunea este simpla, lineara, usor de urmarit de catre cei mici.Povestile sunt scurte si fac deliciul serilor de lectura impreuna, fara indoiala!

Conni prin firea ei vesela si curioasa, devine usor indragita de copii, care isi doresc sa treaca si ei prin experiente asemanatoare. Care prin ochii fetitei nu par a fi atat de grele sau infricosatoare!

Totodata cartile din seria Prietena mea Conni sunt reale oaze de relaxare si aduceri aminte pentru noi, mamicile! Momente precum renuntatul la scutec, inceputul gradinitei sau prima prajitura gatita impreuna, sunt amintiri pretioase pe care avem ocazia de a le readuce la viata, prin lecturarea seriei cu cei mici. Evident vazute acum dintr-un unghi diferit, usor amuzante chiar, framantarile si micile accidente traite in copilaria timpurie, par aievea petrecute!

Noua ne-a placut si cu drag va recomandam si voua cartile din seria Prietena mea Conni! Restul e poveste 🙂

 

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *