Despre Regina Mama

 

Salutare tuturor!

Eu sunt Alina, o tipa frumusica si istetica, as zice 🙂 Am 31 de ani si locuiesc in Galati. Momentan.

Proiectul meu, Regina Mama, s-a nascut intr-o frumoasa zi cu soare si cu doua dimineți, o data cu metamorfozarea mea in MAMICA!!!Si nu orice mamica ci una cat se poate de speciala…de gemeni:)

Da sunt o romantica incurabila, mamica a doua minuni vii, pedagog cu drag de copii si sotie a unui cavaler in armura timpurilor noastre si ma mandresc nespus cu acest statut!Ma declar cea mai mare admiratoare, vreau eu sa cred, a mirificelor Sarbatori de Iarna, pe care le astept cu sufletul la gura toooooot anul!Cred in Mos Craciun cu ardoare si in spiritul magic al colindelor!

In fiecare zi „roiesc” in jurul caminului prietenos ce l-am creat , ceea ce ma asemuieste tot mai mult cu regina mama a harnicutelor albine:) De unde mi se trage si pseudonimul. Si tot in fiecare zi de 3 ani, alaturi de sotul meu, redescoperim noi valente ale jocului „De-a mama si de-a tata”. La dublu 🙂

Din 2015 sunt fondatoarea primului atelier de storytelling pentru copii din Galati, Atelierul de Mesterit Povesti.Deci roiesc si croiesc povesti!Nu e minunat?

Asa dupa cum fac si acasa mi-am propus si aici, online, sa creez in juru-mi o comunitate gata sa invete si sa imparta cu ceilalti experiente din viata de zi cu zi.In speranta ca veti gasi articole cat mai utile, valoroase ori motivante, poezii pentru cei mici, ori recomandari de carte, va astept (mai ales pe mamicile de gemeni) cu drag la mine-n „stup” 🙂

Rubricile sunt impartite pe categorii bine definite, care sa raspunda tuturor nevoilor. De la viata cu gemeni pana la sfaturi de la specialisti, toate se regasesc in stup! Scriu despre ce simt, ce traiesc, ce cred, cum gandesc.Nu judec si nu dau sfaturi, decat in domeniul meu de activitate si doar cu titlu de inspiratie, pentru mamicile de acasa. In rest ii las pe cei mai buni decat mine sa se exprime.

Asadar daca va place ce gasiti aici, nu ezitați sa distribuiti mierea speciala mai departe! Poate si altor mamici le-ar face plăcere sa afle ce deja voi ați descoperit, pentru voi si micuții voștri!

Enjoy 🙂

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *